ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ..!

2013-03-06 21:44

 

Μεταμορφώσου σε βασίλισσα της νύχτας, Disco Queen ή κάνε ένα γρήγορο flashback στη δεκαετία του 1960 με το σωστό μακιγιάζ.

Η βασίλισσα της νύχτας
Τι θα χρειαστείς: Ανοιχτόχρωμη βάση και πούδρα, απαλό ρουζ για τα μάγουλα, μοβ και φούξια σκιά για τα βλέφαρα, μοβ μολύβι περιγράμματος για τα μάτια, μοβ μάσκαρα και λαμπερή ασημί σκιά για ένταση στην εσωτερική γωνία των ματιών.
Για τα χείλη: Απαλό ροζ και μπλε κραγιόν, μπλε περλέ σκόνη και ένα απαλό διάφανο λιπ-γκλος ή λιπ-γκλος με μπλε γκλίτερ.

Disco Queen
Άπλωσε στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ βάση στην φυσική σου απόχρωση. Πουδράρισε με ένα μεγάλο πινέλο ώστε να αποκτήσει το δέρμα σου ομοιόμορφη όψη. Τόνισε απαλά με το ρουζ τα μήλα του προσώπου.
Με ένα τετράγωνο πινέλο, άπλωσε την μοβ σκιά σε όλο το επάνω βλέφαρο και διακριτικά στο κάτω. Κάνε το περίγραμμα των ματιών με το μοβ μολύβι και δώσε φόρμα στις βλεφαρίδες με την μάσκαρα. Τόνισε την κόγχη των ματιών και την εσωτερική γωνία με την φούξια σκιά. Άπλωσε την μοβ σκιά έως το τόξο των φρυδιών.
Τα χείλη: Κάνε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι στην φυσική τους απόχρωση. Άπλωσε ένα στρώμα από το ροζ κραγιόν. Στην συνέχεια, βάλε στο κέντρο του επάνω χείλους το μπλε κραγιόν και επεκτάσου στο κέντρο του κάτω χείλους. Προσπάθησε στο κάτω χείλος  να σβήσεις τα όρια του κραγιόν χωρίς να υπάρχουν αυστηρά περιγράμματα. Πέρασε ένα στρώμα από το διάφανο λιπ-γκλος και πασπάλισε το με την χρωματιστή σκόνη. Εναλλακτικά, μπορείς να απλώσεις σε όλη την επιφάνεια των χειλιών λιπ-γκλος με μπλε γκλίτερ.

Tips: 
Για ένα τολμηρό look βάλε κατά μήκος των φρυδιών σου στρας.
Με μία μπλε ή μοβ μάσκαρα μπορείς να χρωματίσεις εντυπωσιακές τούφες στα μαλλιά σου ώστε το look να γίνει πιο αρμονικό.

Επιστροφή στα ‘60s
Τι θα χρειαστείς: Βάση και πούδρα στη φυσική σου απόχρωση. Λευκή πούδρα, ροζ σκιά για τα βλέφαρα, λευκή περλέ σκιά για ένταση στην εσωτερική γωνία των ματιών, ροζ μολύβι περιγράμματος και καφέ μάσκαρα.
Για τα χείλη: Ροζ-φούξια μολύβι χειλιών και ενυδατικό ροζ κραγιόν.
Για τα μαλλιά: Θα χρειαστείς χρωματιστές τούφες σε διάφορες αποχρώσεις, που θα τις πλέξεις στα μαλλιά σου.
Άπλωσε σε όλο το πρόσωπο την βάση και στη συνέχεια πουδράρισε. Με ένα μεγάλο πινέλο, βάλε ρουζ στο πρόσωπο και ολοκλήρωσε την διαδικασία της βάσης απλώνοντας την λευκή σκιά κάτω από τα μάτια. Τόνισε την φόρμα των φρυδιών με ένα καφέ μολύβι. Στην συνέχεια, άπλωσε την ροζ σκιά στο επάνω και το κάτω βλέφαρο. Με το ροζ μολύβι περιγράμματος, τόνισε το κάτω βλέφαρο κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων. Δώσε φόρμα στις βλεφαρίδες με καφέ μάσκαρα. Το τελευταίο άγγιγμα γίνεται στην εσωτερική γωνία των ματιών με λευκή περλέ σκιά. 
Στα χείλη κάνε το περίγραμμα με το ροζ-φούξια  μολύβι, τονίζοντας την άκρη του επάνω χείλους. Ολοκλήρωσε με το ροζ κρεμώδες κραγιόν.
Στα μαλλιά: Πλέξε στα μαλλιά σου ακρυλικές τούφες που θα βρείς στην αγορά και δημιούργησε εντυπωσιακές κοτσίδες. Επίσης στερέωσε ανάμεσα στα μαλλιά σου χρωματιστές τούφες, τις οποίες θα αφήσεις ελεύθερες σε διάφορα σημεία του κεφαλιού, όπως κοντά στις αφέλειες του προσώπου.

Tips:
Οι χρωματιστές μάσκαρα είναι μία πολύ καλή λύση για να δώσεις εντυπωσιακό χρώματα στα μαλλιά. Επέλεξε έντονες αποχρώσεις και συνδυάστε τις.

Μία άλλη ενδιαφέρουσα λύση για το styling των μαλλιών είναι τα πολύχρωμα φτερά.
Στερέωσε τα με ελαστικό νήμα κοντά στις ρίζες των μαλλιών.