ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ BREAK ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΤΟΥ MR PERFECT!

2013-03-03 00:21

 

Είστε στην αναζήτηση του Mr. Perfect χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο χειμώνας είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε ένα διάλειμμα από τα ραντεβού και την αναζήτηση συντρόφου. Στρέψτε την προσοχή σας στον εαυτό σας και ανασυγκροτηθείτε. Προσπαθήστε να κάνετε νέα πράγματα, δοκιμάστε νέες προκλήσεις και εμπειρίες τονώνοντας έτσι την αυτοπεποίθησή σας.

Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας: Το να θέλετε να συναντήσετε κάποιον μπορεί να σας έχει προκαλέσει άγχος και να έχει απορροφήσει την ενέργειά σας. Κάντε ένα διάλλειμα και συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε με απλά πράγματα, όπως να διαβάσετε ένα βιβλίο. Αποβάλλετε μια κάκια συνήθεια και ξεκινήστε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Επικεντρωθείτε στις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας.

Περάστε ποιοτικό χρόνο με τους φίλους σας: Το ενδιαφέρον σας όλο αυτό τον καιρό ήταν στραμμένο αλλού. Ήρθε η στιγμή να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας. Επικοινωνήστε με άτομα που έχετε καιρό να δείτε και να μάθετε νέα τους. Βγείτε με τις φίλες σας για ένα καφέ και μιλήστε ουσιαστικά για θέματα που σας απασχολούν.

Βάλτε στόχους: Ονειρευτείτε πως φαντάζεστε την ζωή σας και ποιους στόχους θέλετε να πετύχετε στο μέλλον. Καριέρα ή μια σημαντική αγορά μπορεί να είναι κάποιοι από αυτούς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους πιστέψετε και να τους κυνηγήσετε.

Προκαλέστε τον εαυτό σας: Μάθετε καινούργια πράγματα. Παρακολουθήστε μαθήματα χορού ή μια ξένη γλώσσα. Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής ή φωτογραφίας είναι μονό μερικές ιδέες για καινούργια πράγματα. Θα σας δώσει αυτοπεποίθηση, ενέργεια και μια διαφορετική οπτική για την ζωή σας.